8. helmikuuta 2012

Anne ystävälle hoitoon

Anne kävi tänään kontrollikäynnillä anaalirauhasten takia, rauhaset olivat kokonaan parantuneet. Annelle tehtiin myös pieni hampaiden tarkastus, ja Annelta joudutaan poistamaan alahampaita seuraavalla kerralla, kun tilataan pian uusi aika (hampaiden poistoa varten) Annen alahampaat eivät ole edes huonossa kunnossa, ien on jotenkin vaan "löystynyt" ja ei pidä hampaita enää paikallaan. :/ Anne sai suu huuhteluainetta tai jotain sellaista + kipulääkettä mikäli hampaat kipuilee.
Anne-neiti meni tänään sitten kaverilleni hoitoon pariksi päiväksi (perjantaina haetaan kotiin), sillä tätini ei välttämättä pysty antamaan Annelle kipulääkettä tarvittaessa ja laittamaan sitä suuainetta suuhun. Anne on nyt mukavasti ystäväni luona, seuranaan Armas-mopsi, joten yksin ei tarvitse olla. Soiteltiin tänään ja Annella on mennyt ilta mukavasti, on riehunut Armaksen kanssa sekä syönyt luita ja sen jälkeen hieman loikonut sohvalla ystävän äidin ja isän välissä Armas vierellänsä.
Eva lähtee sunnuntaina kaverini ystävälle hoitoon joksikin aikaa, jonka aikana katsomme kuinka Anne reagoi (onko avoimempi jne.) sekä kuinka Eva käyttäytyy siellä koirakaveriensa kanssa (tuijotteleeko toisia ja jos tuijottaa niin missä tilanteissa jne.). Evan seurana on tosiaan kaverin ystävän uros-parsoni, sekä kaverini koirat kääpiövillakoira & isovillakoira, jotka Eva näkee päivittäin. Kun Eva tulee takaisin kotiin, katsomme kuinka reagoi Anneen, ja muuttuuko Annen käytös jälleen apaattiseksi kun Eva tulee kotiin.
Tällaista suunnitelmaa siis viikonlopulle. Toivotaan, että asiat alkaisi sujumaan, Eva "normalisoituisi" sekä Anne olisi oma normaali ihana itsensä. :)

Ei kommentteja: