19. huhtikuuta 2012

Agilityhehkutusta

Anne ja Eva kävivät tänään agilitytreeneissä ekaa kertaa kahteen kuukauteen. Anne meni aivan upeasti ja ihan superhienosti meni myös Eva. Eva aloitti agilityn vasta viime kesänä ja on jo nyt aivan upeesti kehittynyt lajissa. Eva kuunteli erittäin hyvin ja kepeistä otettiin 3 verkkoa pois. Verkkojen poisoton jälkeen kuvittelin "joo ei kyllä varmaan mee", no, niinhän siinä kävi, ei mennyt. Toisella kerralla otin toisen asenteen ja ajattelin että "kyllä se nyt menee!!", niin kyllä, se meni, hurjalla vauhdilla, täysin puhtaasti. Mentiin 3 täysin puhdasta suoritusta noista kepeistä ja kyllä jäi hyvä mieli!
Kouluttaja sanoi, että te lähdette Annen ja Evan kanssa sitten nuorten SM-kisoihin syyskuussa. Evan kanssa treenataan ennen kisoja tosiaan noi kepit sekä varmuutta keinulle. Menen ohjaamaan myös kouluttajamme sheltti-urosta medi-kolmosiin, joten senkin kanssa alan treeneissä harjoittelemaan.

Ainiin! Eva on tosiaan täysin toipunut leikkauksesta ja siitähän on nyt vajaa kolme viikkoa aikaa. Haava parantunut täysin. Luonne muuttunut vain riehakkaampaan suuntaan. :D

Ei kommentteja: