15. elokuuta 2012

Mölliagilitykilpailut & Anne AKC rekisteriin?

Käytiin 13.8. maanantaina Annen ja Evan kanssa mölleissä. Annen kanssa osallistuin MINI I ja Evan kanssa MEDI mölleihin. Annelta tuli yksi virhe, kun ei mennyt putkeen (unohdin sen sinne ohjata.....) muuten Anne meni täydellisesti! Kepit meni täysin puhtaasti kivalla vauhdilla!
Eva meni koko radan täydellisesti ja täyttä vauhtia (välillä oli hankaluuksia pysyä perässä ja ehtiä ohjaamaan), mutta tuli hylky kun kielsi muurin monta kertaa. Muuria ei treeneissä olla menty melkein yhtään kertaan, joten ihan ymmärrettävää sinäänsä.
Olin kuitenkin tosi ylpeä molemmista tytöistä! Meni niin hienosti ja vaikka kisapaikalla oli paljon ihmisiä ja koiria ja hulinaa niin silti molemmat pitivät pään kylmänä! Eva aluksi hieman ihmetteli hälinää ja taputuksia radan suorittaneelle, mutta alun jälkeen oli jo aivan normaali. Evakin alkaa pikkuhiljaa kestämään kisatilanteita, kun vaan käydään noissa tapahtumissa ja kilpailuissa.

Annea ollaan parhaillaan rekisteröimässä AKC:hen (American Kennel Clubiin). Rekisterihakemuksessa on vaan niin paljon epäselviä kohtia, että sitä kestää täytellä kun useaan kohtaan pitää saada varmistus, ettei varmasti laiteta jotain väärin. Jos AKC paperit saataisiin, niin voitaisiin sitten rekata Anne SKL:ään ja voitaisiin kilpailla agilityssa, se olisi suunnitelma.
Meidän agilityseura pitää ensi kuussa, syyskuussa seuramestaruuskilpailut, mutta ei ainakaan Annen kanssa sinne osallistuta, koska AKC eikä SKL:n paperit ehdi todellakaan siihen menneksi. :(
Evan kanssa voitaisiin muuten osallistua, mutta sillä ei ole vielä kepit, muuri ja pussi kunnossa. Enkä halua kiirehtiä vain kisojen takia, että jätetään ihan suosiolla ne pois. Haluan että Eva oppii kepit kunnolla.

Kesä meni liian nopeasti! Minun asuntolaelämä alkoi ja koirat ovat nyt koko viikon aina äitin kanssa kotona. Paitsi agilityyn mennään kerran viikossa.

Ei kommentteja: