3. huhtikuuta 2013

Kevättä ilmassa...

On alkanut pikkuhiljaa lumet sulamaan ja sen kyllä huomaa kun molemmat tytöt on niin kiinnostuneita sulaneen maan hajuista. Aurinko lämmittää ihanasti ja Anne erityisesti nauttii sisällä aurinkoplänteillä makaamisesta.
Käytiin viime lauantaina agilitytreeneissä ja Eva oli kyllä sellanen kenguru, että hyvä ettei pahemmin sattunut. Neiti loikkasi A-esteen korkeimmasta kohdasta alas! Toinen lento tuli puomilla, kun vauhti oli liian kova, niin pomppasi keskeltä puomia alas. Kotona sitten venyteltiin hieman, ihan varmuuden vuoksi. Ei kuitenkaan jäänyt onneksi ontumaan tai mitään, eikä vauhtikaan hidastunut putoamisista huolimatta, joten ei ainakaan kovin pahasti sattunut.

Eva oli mukana pe - la mökillä ja vaikka vähän viileää olikin, niin neiti tykkäsi juosta lumessa, vaikka sitä olikin melkein metrin verran.

Sunnuntaina käytiin aamulla jäällä kävelemässä. Annekin innostui juoksemaan, kun ei sitä yleensä puku päällä pahemmin tee. Evalla oli normaali hurja vauhti ja koko ajan piti olla Kassua kiusaamassa, piti häntä sitten vähän komennella kun alkoi mennä niin rajuksi koko touhu.

Maanantaina käytiin Annen, Evan ja Tarmon kanssa lenkkeilemässä metsässä. Ei ollut lunta enää niin paljon ja lumi tamppautunut, niin oli helppo kävellä. Voi sitä riemua, kun Eva sai ensimmäistä kertaa koko talvena juosta metsässä vapaana. :) Tarmon kanssa oli kivat leikit.

Ei kommentteja: