21. elokuuta 2013

Treenailua ja kisaamisen aloittamista?

Eva ja Anne olivat viime viikonlopun hoidossa. Anne oli kaverillani ja Eva agilitykouluttajallani. Evalla oli kunnon kaverilauma hoitopaikassaan odottamassa, peräti kuusi koiraa! Mutta kuulemma oikein nätisti tulivat toimeen, vaikka Eva kiristikin erään jämptlanninpystykorvan hermoja innokkuudellaan!

Käytiin eilen agilitytreeneissä pitkästä aikaa mukanamme myös Kassu-petit brabancon. Anne meni oikein hienosti, sen kanssa mentiin kivaa ja helppoa rataa, samoin Kassun kanssa. Evan kanssa mentiin hieman vaikeampaa ja se meni erittäin hyvin. Ainoa mikä on, niin Evalle pitäisi saada kepit kuntoon, niin päästäisiin kisaamaan. Eva kun ei millään koskaan jaksaisi mennä keppejä kunnolla loppuun ja menee ne täydellä innolla. Ollaan joka kerta nyt rämäytelty keinua Evan ollessa kontaktilla ja Eva ei aristele rämähdystä enää läheskään niin paljon, kuin muutama viikko sitten. Rämäyttelystä on siis ollut paljon hyötyä ja veikkaan että kohta voidaan mennä keinu ilman hihnaa.

Ainakin Evan kanssa olisi tarkoitus mennä ensi keskiviikkona Wuoksen möllikisoihin mölleilemään, katsotaan miten menee! Jossain vaiheessa pitäisi lähteä virallisiinkin, kunhan nyt saataisiin nuo pienet ongelmat karsittua. :)

Ei kommentteja: